Supernem pastasauce


Til en person:

100g pasta (spaghetti eller fettuccine er velegnet)
Schnitzel, bøf, frikadeller eller en rest kød
Olivenolie til stegning
Salt, peber samt evt basilikum
2 skiver ost

En gryde med 2 l vand sættes over og panden varmes op til en mellemtemperarur. Kødet steger på den ene side indtil vandet koger og der kommer salt i vandet inden pastaen kommes i. Husk at røre i gryden undevejs – og til bunds!!! Nu er tidspunktet for at skrue lidt ned for varmen på blusset med panden. Når pastaen er kogt hældes vandet fra og kødet tages op af panden. Herefter lægger man de 2 skiver ost på panden (som nu helst ikke må være mere varm end at osten blot begynder at smelte – ikke brænde på). Pastaen hældes i panden og der røres rundt efter at have kommet lidt salt og peber på. Man rører et minuts tid således at osten bliver fordelt på al pastaen. Ved servering kan man komme lidt hvidløgsolie på og krydre med f.eks basilikum.